Doğu Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü başarılı öğrencilerine sertifikalarını verdi.

Yayınlanma Tarihi: 2 Haziran 2017, Cuma

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü'nün başarılı öğrencilerini ödüllendirmek ve diğer öğrencileri de bu yönde güdülemek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği törende, şeref ve yüksek şeref öğrencilerine sertifikaları gururla takdim edildi.

Lisans öğrencilerinin yanı sıra yüksek lisans öğrencilerinin de katılımı ile gerçekleşen törende, Bölüm öğretim üyeleri ve çalışanları da hazır bulundu. Açılış konuşmasını yapan Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Javanshir Shibliyev, törene katılan ve törenin gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkür etti. Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Dr. Shibliyev, Bölüm olarak onların gelişimine katkı yapacak her türlü çalışma ve özveriye hazır olduklarını ve onların başarılarıyla her zaman gurur duyduklarını belirtti.

Daha sonra söz alan Eğitim Fakültesi Dekanı ve Bölüm öğretim üyesi Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, bu tür başarıların ve alınan sertifikaların önemli olduğuna vurgu yaptı. Prof. Dr. Vancı Osam, bu başarıların diğer öğrencilere ilham kaynağı olması temennisinde bulunarak, onların da daha çok çalışarak bu başarıları elde edebileceklerini söyledi.

Sertifikaların verilmesinin ardından, öğrenci ve öğretim üyeleri hep birlikte anı fotoğrafı çektirdiler.