"21. Yüzyılda Öğretmen Olmak"

Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2015, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, İlköğretim Bölümü öğrencilerine yönelik olarak Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Buket Akkoyunlu'nun konuşmacı olarak katıldığı "21. Yüzyılda Öğretmen Olmak" konulu bir konferans gerçekleştirildi.

DAÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğretmen adayı öğrencilerinin ilgiyle izlediği konferansta Prof. Dr. Akkoyunlu, değişen ve gelişen dünyada öğrenen öğretmen olmanın önemine vurgu yaparak, öğretmen adayı öğrencilerinin kariyerlerini planlarken geliştirmeleri gereken beceriler üzerinde durdu ve önemli ipuçları verdi.

Bu anlamda yolun başında olan Eğitim Fakültesi öğretmen adayları için, hedeflerini belirleme konusunda önemli bir konferans gerçekleştirilmiş oldu.