Daü Temel Eğitim Bölümü İle KAYAD’dan Ortak Farkındalık Semineri (26.05.2021)

Yayınlanma Tarihi: 19 Ocak 2023, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü ile Kadından Yaşama Destek Derneği (KAYAD) iş birliğinde; üniversite öğrencilerine kadın ticareti, kadın ticaretinin semptomları ve bu bağlamda neler yapılabileceği konusunda farkındalık kazandırmayı hedefleyen “Kadın Ticareti" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen seminer, dersin yürütücüleri Doç. Dr. Gülen Onurkan Aliusta, Yrd. Doç. Dr. Nihan Koran ile bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Eda Yazgın'ın katılımıyla gerçekleşti. Seminer, Yrd. Doç. Dr. Meltem Onurkan Samani tarafından interaktif bir şekilde verildi.

KAYAD'ın yürüttüğü Avrupa Birliği destekli “Görmezden Gelme Projesi" çerçevesinde gerçekleştirilen seminer, Temel Eğitim Bölümü öğrencilerinin organizasyonunda ve modera-törlüğünde yapıldı. Seminere katılan DAÜ Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü öğren-cilerine, KAYAD tarafından katılım belgesi takdim edildi.