DAÜ Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ile BÖTE Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Yayınlanma Tarihi: 3 Şubat 2017, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ile  Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 2015- 2016 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde başarılı olan öğrencilerini düzenlenen yüksek şeref ve şeref sertifika töreni ile onurlandırdı.

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü’nde akademik ortalamalarına göre şeref ve yüksek şeref öğrencisi olmayı hak eden öğrencilere sertifikaları, Eğitim Fakültesi Dekanı, Bölüm Başkanı ve Bölüm öğretim elemanları tarafından gururla takdim edildi. Törende açılış konuşmasını yapan Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Javanshir Shibliyev, törene katılan ve törenin gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Shibliyev, Bölüm olarak onların gelişimine katkı yapacak her türlü çalışma ve özveriye hazır olduklarını belirtti.

Daha sonra söz alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, bu tür başarıların ve alınan sertifikaların önemli olduğuna vurgu yaptı. Başarmanın yolunun, öncelikle hedef belirlemek, bu hedefe ulaşmak için izlenecek yolları saptamak ve istikrarlı olarak çok çalışmaktan geçtiğini söyleyen Osam, başarı sertifikaları almaya hak kazanan öğrencilerin diğer öğrencilere ilham kaynağı olması temennisinde bulundu.

Öte yandan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğrencilerin sertifikalarını Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersun İşçioğlu ve  bölüm öğretim elemanlarından aldılar. Doç Dr. İşçioğlu “Bu sertifika töreni üniversitemizde başarılı öğrencileri onure etmek için yapılan geleneksel bir törendir. Yüksek başarı göstermiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimizi çok iyi yetiştirmeye çalışıyoruz ve buna inanıyoruz. Öğrencilerimizin aldıkları bu başarı sertifikalarının, diğer tüm öğrencilerimizi de motive ediceğine inanıyorum. Tüm öğrencilerimizin bölümümüzde kazandıkları yeterliliklerle ileride iyi birer öğretmen adayı olacaklarına inanıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.