DAÜ’lü Gençler ve Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi Minikleri Elele

Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2014, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerinden bir diğeri DAÜ Eğitim Fakültesi Anasınıf Öğretmenliği Bölüm öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Toplumsal Duyarlılık Merkezi yönetim kurulu üyesi Dr. Nazenin Ruso koordinesinde DAÜ Anasınıfı Öğretmenliği öğrencileri Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi'nde bir rekreasyon etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlikte, çeşitli ikramların ve hediyelerin yanısıra, dans gösterileri ve animasyon ekipleri eşliğinde öğrenciler kaynaşıp keyifli saatler geçirdiler. DAÜ'lü geleceğin anasınıfı öğretmenleri, özel gereksinimli kardeşleriyle vakit geçirerek ve onları aralarına alarak, onlarla sosyal bir bağ kurarak yaşamda yanlız olmadıklarını hissettirmek istediklerini vurguladılar.

Dr. Ruso, özel gereksinimli çocuklara destek olarak, topluma kazandırılmaları yönünde gerçekleştirilen projelerde yer almanın kendileri için çok anlamlı olduğunu söyledi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Etkinlik sonunda Merkez Müdürü Emirali Evcimen bir yıldır öğrencilere DAÜ Lala Mustafa Paşa Stadyumu'nda gönüllü olarak spor dersi veren DAÜ rekreasyon öğrencisi milli sporcu ve güreşçi Davut Demir'e de teşekkür belgesi takdim etti.