Skip Navigation LinksNews
Tüm Haberleri Göster

Daü Temel Eğitim Bölümü, Öğrencilerini Kurum Temsilcileri İle Buluşturdu (27.04.2021)

Daü Temel Eğitim Bölümü, Öğrencilerini Kurum Temsilcileri İle Buluşturdu (27.04.2021)
Yayınlanma Tarihi: 19 Ocak 2023, Perşembe

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde Doç. Dr. Gülen Onurkan Aliusta ve Yrd. Doç. Dr. Nihan Koran'ın yürüttüğü Topluma Hizmet Uygulamaları dersleri kapsamında, öğretmen adaylarını önemli projeler yürüten kurum temsilcileri ile bir araya getirdi.

Mağusa Suriçi Derneği (MASDER) ve Kadından Yaşama Destek Derneği (KAYAD) temsilcileri ile bir araya gelen öğretmen adayları dernek faaliyetleri ve topluma hizmet uygulamalarının önemi hakkında bilgiler aldılar. MASDER Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Serdar Atai ile Cemile Kocareis ve KAYAD Proje Koordinatörü Av. Mine Atlı ile çevrim içi olarak bir araya gelen öğretmen adayları ilgili kurumların projelerine nasıl katkı koyabilecekleri ve gönüllülüğe dayalı faaliyetlerin mesleki yaşamlarındaki önemi hakkında sunumlar gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen söz konusu toplantı ile öğretmen adaylarının topluma hizmet uygulamaları ile ilgili kurumlarla iş birliği kurmaları da sağlandı. DAÜ Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri, üniversite toplum iş birliği ve dayanışmasına bağlı vizyonu ile benzer projelerin sürdürülebilirliği konusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

DAÜ Web Siteleri