DAÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü'nde Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

DAÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü
Yayınlanma Tarihi: 30 Nisan 2014, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü (BÖTE) 2013-2014 Akademik Yılı Güz Döneminde başarılı olan öğrencilerine yüksek şeref ve şeref sertifika töreni gerçekleştirdi.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersun İşçioğlu yüksek başarı gösteren öğrencileri yürekten kutladıklarını belirterek, öğrencilerin, disiplinli ve özverili çalışmaları sonucunda elde ettikleri bu başarının, öğrenim hayatlarından sonra da devam edeceğine inandığını vurguladı. Doç. Dr. İşçioğlu konuşmasına "öğrencilerimiz bölümümüzde kazandıkları yeterliliklerle ileride, meslek yaşamlarında çok başarılı olacaklardır ve bölümümüzde öğrenim görmenin farkını her zaman hissedeceklerdir" şeklinde devam etti. Bölüm öğretim üyeleri ve öğrencilerin de yoğun katılım gösterdiği tören sonunda sertifikalarını alan öğrenciler düzenlenen kokteyl ile başarılarını kutladılar.