Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Eğitim Fakültesi, 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Döneminde görevlendirilmek üzere yeni araştırma görevlilerine ihtiyaç duymaktadır.

Yayınlanma Tarihi: 14 Ocak 2019, Pazartesi

Araştırma görevlisi olarak görev almak isteyen lisansüstü öğrencilerinin, Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü'nün web sayfasında yer alan Araştırma Görevlisi Talep Formu'nu (https://grad.emu.edu.tr/tr/akademik/formlar) doldurarak, bir dilekçe ile birlikte 7 Şubat 2019 Perşembe günü saat 16:00'ya kadar Eğitim Fakültesi Dekanlığına iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapan adayların mülakatları 11-12 Şubat 2019 Pazartesi ve Salı günleri Dekanlık Ofisinde yapılacaktır. Adaylara e-posta yoluyla randevu verilecektir.

Not: Başvuracak adayların Türkçe diline (yazılı ve sözlü) hakim olması gerekmektedir.

İletişim: 630 4044 (Eğitim Fakültesi Dekanlık Sekreteri)

​​​​​​​​​