ilköğretim Bölümü Oryantasyonu (5 Ekim 2016)

Yayınlanma Tarihi: 10 Ekim 2016, Pazartesi

İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ ORYANTASYONU

DAÜ. İlköğretim Bölümü 5 Ekim 2016 tarihinde 2016-2017 Öğretim Yılında Bölüme yeni gelen öğrenciler için oryantasyon etkinliği düzenledi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ülker Vancı OSAM'ın da katıldığı etkinliğe öğrenciler yoğun bir ilgi gösterdiler. Etkinliğe Okul Öncesi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve  İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğrencileri katıldılar.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ülker Vancı OSAM ve İlköğretim Bölüm Başkanı Prof.Dr. Elif ÜSTÜN yaptıkları konuşmalarda; öğrencilere hoş geldiniz diyerek başarılar dilediler,  DAÜ ve Eğitim Fakültesi hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca İlköğretim Bölümü öğretim üyeleri; Prof.Dr.Işık GÜRŞİMŞEK, Doç.Dr.Süheyla Üçışık ERBİLEN, Yard.Doç.Dr.Süha KOCAKUŞAK, Yard.Doç.Dr.Eda KARGI ve Yard.Doç.Dr.Bülent KIZILDUMAN'da öğrencilere başarı dileyen birer kısa konuşma yaptılar. Etkinliğe İlköğretim Bölümü Yönetici  Asistanı Emrah  HAKSAYAR ile Bölümdeki Araştırma Görevlileri Şebnem HÜRLER ve Gözde ÖZDEMİR'de katıldılar….