DAÜ İngiliz Dili Eğitimi Bölümü’nün Yüksek Şeref Ve Şeref Öğrencileri Onurlandırıldı.

Yayınlanma Tarihi: 29 Aralık 2014, Pazartesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi'nin kurucu bölümü olan İngiliz Dili Eğitimi Bölümü, 25 Aralık 2014 tarihinde yüksek şeref ve şeref öğrencileri için bir sertifika töreni düzenledi. Bölüme bu yıl dahil olan yeni öğrencilerin de davetli olduğu törende, başarının ve samimiyetin bölümün en önemli özelliklerinden olmazsa olmazı olduğu mesajı verildi.

DAÜ İngiliz Dili Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülşen Musayeva Vefalı, Öğretim Görevlisi Ahmet Hıdıroğlu, bölüm yönetici asistanı Ece Zorba Barışsal ve araştırma asistanları Merve Uysal ve T. Emmanuel Akınmulegun'un katkılarıyla düzenlenen törende öğrencilere yüksek şeref ve şeref sertifikaları verildi.

Prof. Dr. Gülşen Musayeva Vefalı törende yaptığı kısa konuşmada, bölüm olarak öğrencilerin başarılarının devamı için ellerinden gelen her türlü çabayı ortaya koymakta kararlı olduklarını ve nihayi hedeflerinin her zaman için özgüveni tam olan, aynı zamanda da toplum sorunlarına karşı duyarlı olan İngilizce öğretmenleri yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Bütün bölüm üyelerinin yüksek şeref ve şeref öğrencilerini kutlayıp, başarı dileklerini iletmelerinin ardından sertifika töreni düzenlenen kokteylle sona erdi.